Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

Triesočky

Potrebujeme:

– 6 bielkov
– 210 g práškového cukru
– 210 g hladkej múky
– 100 g orechov v celku
– 100 g mandlí v celku

Ako na to:

Bielka vyšľahať s cukrom do peny, pridať hladkú múku a pomaly vmiešať orechy a mandle.
Formu zo srnčieho chrbáta vymastiť a pomúčiť a napokon pripravenú zmes vyliať do formy.
Piecť pomaly 35 min na 150°C.

Po upečení vyklopiť, zabaliť do fólie a mokrej utierky a nechať 24h stáť.

Potom nakrájať na jemné pásky a sušiť v trúbe cca 10 min na 150°C.

Vhodné k vínu.




No Comments Yet.

Pridať komentár

You must be logged in to post a comment.