Vyprážaný hermelín

Na prípravu potrebujeme: hermelín, ananás, múka, vajce, strúhanka, olej Medzi 2 polovice hermelínu vložíme plátok ananásu a obalíme v trojobale (múka, vajce, strúhanka) a vypražíme na oleji.

Karé na parížsky spôsob

Potrebujeme: 600 g bravčového karé, 200 g údeného mäsa, 100 ml kyslej smotany, 50 g hladkej múky, 2 vajcia, 2 lyžice mlieka, 100 g strúhanky, korenie na fašírky, soľ, olej Karé umyjeme, usušíme, rozdelíme na 4 plátky a dobre naklepeme. Vyklepané plátky z oboch strán osolíme a posypeme fašírkovým korením. Údené mäso pokrájame na menšie   zobraziť celý recept…

Bravčové závitky s hubami

Ingrediencie: 250 g šampiňóny, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masla, 1 vajce, 400 g bravčového mäsa zo stehna, 40 g oleja, 1 dl kyslej smotany Mäso umyjeme, osušíme utierkou a nakrájame na rezne. Umyté a očistené šampiňóny osolíme, okoreníme a udusíme na masle. Pridáme vajce, zmes natrieme na osolené rezne, skrútime ich a udusíme   zobraziť celý recept…

NašeRecepty.sk – Vaša kuchárka na internete



recept varenie jedlo pečenie jedlo chutné pizza bezmäsité dobré návod bravčové krém ryby polievka zaváraniny šalát koláč dezert zákusok pomazánka kuchár ovocie špagety cestoviny palacinky