Boršč

Na prípravu potrebujeme: 2 veľké cibule, 2 veľké mrkvy , 1 petržlen , 1 menší kaleráb , 5 zemiakov , 1 paradajkový pretlak , 2 celé strúčiky cesnaku , 1 hlávku kapusty , 1/2 hlávky kelu , 1 červenú repu , 300 g hovädzieho mäsa , 300 g bravčového mäsa , 1,2 – 1,5 l   zobraziť celý recept…

Kuracia roláda

Na prípravu potrebujeme: 300 g vykosteného kuracieho mäsa, 300 g postrúhaného údeného syra, 50 g bryndze, 50 g mäkkého syra, 50 g rastlinného ruku, 3-4 mladé cibuľky, 1 väčšiu sterilizovanú uhorku, petržlenovú vňať, mleté biele korenie, 150 ml hustého kečupu, 1 plnú lyžičku želatíny. Postrúhaný syr zabalíme do alobalu, vložíme do horúcej vody a necháme   zobraziť celý recept…

Bazalkové Tagliattelle

Ingrediencie – 150 g širokých rezancov (tagliattelle) – olivový olej – 2 rajčiny – 50 g zelených olív – 10 g čerstvej bazalky – soľ – mleté čierne korenie Postup Vo vriacej osolenej vode uvaríme cestoviny. Na olivovom oleji osmažíme na drobno nakrájané rajčiny, olivy a bazalku. Osolíme, okoreníme a zľahka vmiešame do cestovín.

NašeRecepty.sk – Vaša kuchárka na internete



recept varenie jedlo pečenie jedlo chutné pizza bezmäsité dobré návod bravčové krém ryby polievka zaváraniny šalát koláč dezert zákusok pomazánka kuchár ovocie špagety cestoviny palacinky