Omeleta plnená hubami

Potrebujeme:

Omeleta: 1 vajce, 2 lyžice mlieka (vody), 1 lyžica hladkej múky, soľ
Plnka: hríby, cibuľa, vegeta, olej, Lunex, soľ, voda

Ako na to:

Omeleta: Vajce, mlieko, soľ a múku rozšľaháme a na troche oleja upražíme omeletu, ktorú zošuchneme na tanier. Na polovicu navrstvíme pripravenú horúcu plnku preklopíme druhou polovicou a podávame.
Plnka: Na oleji opražíme cibuľu do sklovita, pridáme očistené hríby, vegetu, podlejeme trochou vody a dusíme. Keď sú hríby mäkké pridáme syr a po jeho roztopení dáme na omeletu. Plnku môžeme podľa chuti okoreniť bielym korením, muškátovým orechom, petržlenovou vňaťou.




Loading Facebook Comments ...