Bylinkovo-kurací šalát

Potrebujeme:

Na 2 porcie:

– uvarené kuracie mäso
– 200g uvarených malých zemiakov
– 8 hríbov
– 25 g masla
– trošku olivového oleja
– 2 hrste rukoly

Na dresing :

– 1 polievkovú lyžicu octu
– 1 čajovú lyžičku celozrnnej horčice
– 3 polievkové lyžice olivového oleja
– 1 čajovú lyžičku medu

Ako na to:

Nakrájame mäso, zemiaky prekrojíme na polovičky a hríby nakrájame na pásiky. Do panvice dáme maslo a olej a opražíme na ňom hríby 5 minút. Potom pridáme mäso a zemiaky a necháme všetko spolu zohriať. Odstavíme zo sporáka a primiešame rukolu. Zmes dáme do šalátovej misky a pripravíme si dresing. Vymiešame spolu všetky suroviny potrebné na dresing. Nalejeme na šalát a podávame.




Loading Facebook Comments ...