Zapekané jahňacie rezne

Suroviny: 800 g jahňacieho mäsa,
2 lyžice horčice,
strúhanka na obaľovanie,
2 vajcia,
soľ,
olej na vyprážanie,
MARINÁDA:
200 ml vody,
1 lyžica horčice,
1 lyžica kečupu,,
1 lyžica masla,
1 lyžica oleja,
1 lyžička vegety,
mleté čierne korenie

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, potrieme horčicou a

necháme odležať aspoň 4 hodiny.

Rezne obalíme v strúhanke a znova vyklepeme.

Obalíme ich vo vyšľahaných a osolených vajciach a vypražíme na oleji.

Z jednotlivých surovín pripravíme marinádu a dobre vymiešame.

Vypražené rezne našikmo poukladáme do pekáča, zalejeme pripravenou marinádou, zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry.




Loading Facebook Comments ...