Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

Viedenské hlivové rezne

Na prípravu potrebujeme: Klobúčiky hlív, soľ, mlieko, hladká alebo polohrubá múka, vajce, strúhanka, tuk na vyprážanie, syr, šunka.

Klobúky osolíme, namočíme do mlieka, obaľujeme múkou, vajcom a strúhankou.

Po oboch stranách opražíme.

Kyprejšie rezne získame, keď rezy potrieme z oboch strán snehom ušľahaným z bielkov, posypeme strúhankou a opražíme na rozohriatom tuku.

Chuť možno vylepšiť nastrúhaním syra a nadrobno pokrájanej šunky, pridať vajce, premiešať zmesou potrieť klobúky hlivy, obaliť v strúhanke a opražiť.




Loading Facebook Comments ...