TOFU rezeň v cestíčku

Potrebujeme: 400 g tofu,
5 PL sójovej omáčky,
koreniny,
soľ,
vajcia,
múka,
mlieko

Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, poukladáme vedľa seba do nádoby a zalejeme marinádou.

Marinujeme aspoň 12 hodín.

Rezne obalíme v cestíčku a vyprážame.

Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou z tofu alebo zeleninovým šalátom.

Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15 lyžíc vody, 1KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ.

Tatárska omáčka: 100 g tofu, uhorka, cibuľka, soľ, mlieko, voda – rozmixujeme, dochutíme podľa vlastnej chuti.




Loading Facebook Comments ...

TOFU rezeň v cestíčku

Na prípravu potrebujeme: 400 g TOFU,
5 PL sójovej omáčky,
koreniny,
soľ,
vajcia,
múka,
mlieko

TOFU nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, poukladáme vedľa seba do nádoby a zalejeme marinádou.

Marinujeme aspoň 12 hodín.

Rezne obalíme v cestíčku a vyprážame.

Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou z TOFU alebo zeleninovým šalátom.

Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15 lyžíc vody, 1KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ.

Tatárska omáčka: 100 g TOFU, uhorka, cibuľka, soľ, mlieko, voda – rozmixujeme, dochutíme podľa vlastnej chuti.