Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /nfsmnt/hosting2_1/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

Rebarborové tiramisu

Suroviny: 600 g rebarbory, 60 g masla, 150 g cukru, 250 g mäkkého syru ricotta alebo krémového tvarohu, 250 g smotanového krému mascarpone, 100 ml pomarančovej šťavy, 4 PL cukru, guľaté piškóty, holandské kakao

Pokrájanú rebarboru dusíme s cukrom na masle domäkka. Vychladnutú zmes rozmixujeme.

Z ricotty, mascarpone, cukru a pomarančovej šťavy vymiešame hladký krém.

Do dezertných pohárikov vrstvíme striedavo piškóty, rebarborovú masu a krém.

Odložíme na pár hodín do chladničky, pred podávaním posypeme holandským kakaom.




Loading Facebook Comments ...