Ražniči z diviaka

Suroviny: 500 g mäsa z diviaka, 200 g domácej klobásy, 150 g údenej slaniny, 3 cibule, olej, 3 borievky, citrónová šťava Cesnaková pasta: 2 strúčiky cesnaku, mletá červená paprika, potlčené čierne korenie, soľ, maslo

Mäso umyjeme, odblaníme, nakrájame na kocky a potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali citrónovú šťavu a potlčené borievky.

Na niekoľko hodín odložíme na chladné miesto.

Domácu klobásu nakrájame na kolieska, slaninu na väčšie kocky, cibuľu nakrájame na štvrtky a rozoberieme na lupienky.

Na drevené špajdle striedavo napichujeme klobásu, mäso, slaninu a cibuľu.

Hotové ražníky potrieme cesnakovou pastou, opražíme na rozohriatom oleji a upečieme vo vyhriatej rúre.

Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovými šalátmi.

Cesnaková pasta: Cesnak očistíme, pretlačíme a vymiešame so soľou, maslom, čiernym korením a červenou paprikou.




Loading Facebook Comments ...