Pečený hermelín

Na prípravu potrebujeme: 4 hermelíny , 100 g turistickej salámy , 2 paradajky , papriku , väčšiu cibuľu , 4 lyžice štipľavého kečupu , 4 lyžice korenia podľa vlastnej chuti , plnotučnú horčicu , štipku soli , mleté čierne korenie

Hermelíny pozdĺžne rozkrojíme na 3 plátky ako tortu.

Spodný diel potrieme horčicou, poukladáme naň tenké kolieska cibule, salámu a plátky paradajky.

Okoreníme podľa chuti.

Pridáme ďalší diel, ktorý potrieme štipľavým kečupom.

Naň dáme papriku, paradajku a salámu a okoreníme. Priklopíme posledný diel a spojíme ich špáradlom.

Pečieme v rúre asi 7 – 10 minút.

Hotový syr sa roztečie a chute sa spoja.

Podávame s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.




Loading Facebook Comments ...