Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

OMELETA S KURACOU PEČEŇOU

Potrebné ingrediencie: 250 g kuracej pečene, 80 g cibule, 8 vajec, 80 g tuku, soľ mleté čierne korenie, pažítka, podravka, kečup

Každú porciu pripravujeme z dvoch vajec.

Na panvici upražíme pokrájanú cibuľu do zlatista, pridáme na tenké plátky nakrájanú pečeň, korenie, kečup, podravku

a rýchlo opražíme.

Hotovú pečeň osolíme.

Na druhej panvici rozpálime tuk, pridáme osolené rozšľahané vajcia a necháme zapiecť.

Na z jednej strany zapečenú omeletu vložíme primerané množstvo pripravenej pečene, omeletu preložíme na polovicu, vyklopíme na teplý tanier a posypeme nadrobno pokrájanou pažítkou.

Príloha: varené zemiaky a miešané zeleninové alebo ovocné šaláty.

Rozpočet je pre 4 osoby.




Loading Facebook Comments ...