Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

Langoše

Na prípravu potrebujeme: vajce, 1/2 kg hladkej múky, 1 pohár mlieka, uvarené zemiaky, soľ, 1 hrsť cukru, olej, cesnak , 1 kocka kvasníc

Urobíme kvások z mlieka a cukru, vlejeme do múky, pridáme vajce, osolíme, zemiaky postrúhame a zamiesime cesto.

Cesto dáme na 3/4 hodiny vykysnúť.

Po vykysnutí v ruke tvarujeme langoše /ruky namočit do oleja aby sa cesto nelepilo/, vysmážame na oleji.

Potrieme roztlačeným cesnakom a osolíme.

Dobrú chuť!




No Comments Yet.

Pridať komentár

You must be logged in to post a comment.

Langoše

Na prípravu potrebujeme: 800 g hladkej múky,
1 ½ lyžičky soli,
2 vajcia,
1 kefír,
1 kefírový kelímok mlieka,
1 kvasnice

Všetko spracovať na vláčne cesto.

Mikroténový sáčok vymastiť, dať doňho cesto a uložiť

do chladničky dolu.

Cesto bude v chladničke kysnúť.

Zobrať len potrebné množstvo cesta a vyprážať langoše.

Môže byť v chladničke aj týždeň.




No Comments Yet.

Pridať komentár

You must be logged in to post a comment.

Langoše

Ingrediencie: 800 g hladkej múky,
1 ½ lyžičky soli,
2 vajcia,
1 kefír,
1 kefírový kelímok mlieka,
1 kvasnice

Všetko spracovať na vláčne cesto.

Mikroténový sáčok vymastiť, dať doňho cesto a uložiť

do chladničky dolu.

Cesto bude v chladničke kysnúť!

Zobrať len potrebné množstvo cesta a vyprážať langoše.

Môže byť v chladničke aj týždeň.




No Comments Yet.

Pridať komentár

You must be logged in to post a comment.