Suroviny: 500 g hladkej múky, 100 g Hery, 100 g práškového cukru, 1 vajce, 1 lyžica kakaa, 1 lyžička prášku do pečiva, 1,5 dl mlieka. Plnka: 6 vajec, 200 g práškového cukru, 250 g kokosovej múčky Krém: 3 dl mlieka, 3 lyžice hrubej múky, 1 maslo, 100 g práškového cukru, 1 vanilínový cukor, čokoláda.
Do preosiatej hladkej múky pridáme postrúhanú Heru, práškový cukor, vajce, kakao, prášok do pečiva, mlieko
a rukou vymiesime hladké cesto.
Rozdelíme na dve časti.
Jednu polovicu cesta rozvaľkáme na pomúčenej doske
a pomocou valčeka prenesieme na vymastený plech.
Na cesto natrieme plnku, prikryjeme druhou polovicou rozvaľkaného cesta, popicháme vidličkou a upečieme.
Na vychladnutý krémeš natrieme krém a posypeme postrúhanou čokoládou.
Plnka: Bielka s cukrom vyšľaháme nad parou, pridáme kokos
a premiešame.
Krém: V mlieku rozmiešame múku, žĺtky a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu.
Do vychladnutej kaše vmiešame zmäknuté maslo, práškový a vanilínový cukor.