Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

Hlivové rizoto s vínom

Potrebujeme: 1 cibuľa, 30 g masla, 30 g slaniny, 250 g ryže, 300 g hlív, soľ, 1 lyžica rajčinového pretlaku, petržlen, vňať, mleté korenie, 3 l vývaru z kocky masoxu, 100 ml bieleho vína, 100 g strúhaného syra.

Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme v panvici na masle a slanine, pridáme umytú ryžu a dobre premiešame.

Do takto pripravenej ryže pridáme nadrobno nakrájané hlivy, rajčinový pretlak, osolíme, okoreníme a zalejeme vývarom

a vínom, uvaríme do mäkka.

Podávame posypané strúhaným syrom a ozdobené petržlenovou vňaťou.




Loading Facebook Comments ...