Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /nfsmnt/hosting2_1/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

Filé s cesnakovou omáčkou

Potrebné ingrediencie: 877 KJ –
150 g rybie filé, 1 ČL olivového oleja Bertolli, soľ, vegeta, mleté čierne kore-
nie, citrón, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL Ramy Cremefine, 1 PL tmavej múky,
2 PL posekanej pažítky.

Rybie filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a krátko opražíme na panvici.

Podlejeme malým množstvom vriacej vody a dusíme do mäkka. Očistený, prelisovaný cesnak opražíme na malom množstve oleja a zalejeme zátrepkou, ktorú si pripravíme: zo 100 ml vlažnej vody, tmavej múky a Ramy Cremefine.

Ochutíme vegetou a varíme do zhustnutia.

Rybie filé polejeme cesnakovou omáčkou, do ktorej sme primiešali posekanú pažítku.

Pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kolieskom citróna.




Loading Facebook Comments ...

Filé s cesnakovou omáčkou

Ingrediencie: 150 g rybieho filé, 1 ČL olivového oleja, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, citrón, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL Ramy Cremefine, 1 PL tmavej múky, 2 PL posekanej pažítky.

Rybie filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom

a krátko opražíme na panvici.

Podlejeme malým množstvom vriacej vody a dusíme domäkka. Očistený, prelisovaný cesnak opražíme na malom množstve oleja a zalejeme zátrepkou, ktorú si pripravíme zo 100 ml vlažnej vody, tmavej múky a Ramy Cremefine.

Ochutíme vegetou a varíme do zhustnutia.

Rybie filé polejeme cesnakovou omáčkou, do ktorej sme primiešali posekanú pažítku.

Pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kolieskom citróna.