Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /nfsmnt/hosting2_1/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

Čalamáda

Na prípravu potrebujeme: 2 kg uhoriek , 50 dkg kapusty , 1.5 kg paprík , 80 dkg cibule ,50 dkg zelených paradajok

Všetky šalátové uhorky (nesmú byť prezreté), pokrájame aj so šupou na asi 2 cm hrubé plátky.

Ošúpanú cibuľu nakrájame na rezance, zelenú papriku a paradajky na kolieska a kapustu nakrájame na tenké rezance. Všetko dobre premiešame a natlačíme do pohárov.

Čalamádu zalejeme sladkokyslým nálevom alebo nálevom pripraveným z Deka.

Sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 st.




Loading Facebook Comments ...