Mrkvová nátierka s cesnakom

Ingrediencie: 1 tatárska omacka /270ml/ 1 väčšia surová mrkva 4-5 strúčikov cesnaku Postrúhame si jednu veľkú mrkvu na jemnom strúhadle. Očistíme 4-5 strúčiky cesnaku,ktorý prepasirujeme do mrkvy. Všetko zmiešame s 1 tatárskou omáčkou a nátierku máme hotovú.Natierame na chlieb alebo pecivo.

Zeleninová pomazánka so šunkou

Suroviny: 100 g majolky, 100 g bieleho jogurtu, 100 g sterilizovaného zeleru, 50 g mrkvy, 50 g sterilizovaného hrášku, lístky čerstvého špenátu nebo šalátu, 100 g morčacej šunky, 1 lyžica pšeničných klíčkov. Zmiešame majolku s jogurtom, pridáme rezančeky zeleru s mrkvou a hráškom, zahustíme pšeničnými klíčkami a nakoniec rezančeky šunky. Naplníme vydlabané bagety a ozdobíme   zobraziť celý recept…

Karfiol na milánsky spôsob

Suroviny: 1 karfiol, soľ, 1 cibuľu, 30 g masla, 2 vajcia, 4 malé žemle, 1 vajce, 100 g strúhanky, 1 dl oleja. Karfiol uvaríme v osolenej vode do mäkka, scedíme a posekáme. Na masle speníme posekanú cibuľu, pridáme vajcia, posekaný karfiol a smažíme, pokým masa nezhustne. Žemle prekrojíme a striedku vydlabeme. Žemle naplníme masou, dve   zobraziť celý recept…

NašeRecepty.sk – Vaša kuchárka na internete



recept varenie jedlo pečenie jedlo chutné pizza bezmäsité dobré návod bravčové krém ryby polievka zaváraniny šalát koláč dezert zákusok pomazánka kuchár ovocie špagety cestoviny palacinky