JAPONSKÉ REZY

Na prípravu potrebujeme: Cesto: 24 dkg práškového cukru, 4 žĺtka, 8 PL vody, 24 dkg polohrubej múky, pol balíka prášku do pečiva a sneh do 4 bielkov. Krém: 6 PL cukru, 2 PL hrubej múky, 4 žĺtky, 1/2 litra mlieka, uvaríme na hustý krém. Poleva: 4 bielka, l2dkg cukru vymiešame Na upečené cesto naukladáme marhule,   zobraziť celý recept…

Hliva s bielou kapustou

Potrebné ingrediencie: 800 g bielej hlávkovej alebo čínskej kapusty, tuk, 80 g cibule, 150 g hlív, 20 g múky, 100 g rajčiakov, soľ, cukor a citrónová šťava na ochutenie. Kapustu pokrájame na tenké rezance, zalejeme trochou vriacej osolenej vody, do ktorej pridáme tuk, cukor a uvaríme. Cibuľu a hlivy pokrájame nadrobno, opražíme, pomiešame s kapustou   zobraziť celý recept…

Kávovo

Ingrediencie: Cesto: 8 vajec, 3 lyžice kakaa, 8 lyžíc kryštálového cukru, 4 lyžice polohrubej múky, Plnka 1: štvrť litra mlieka, 3 žĺtky, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica kryštálového cukru, 2 lyžičky vitakávy alebo nesky Plnka 2: štvrť litra mlieka, 1 karamelový puding, 250 g masla, 2 lyžice jahodového lekváru, 4 lyžice práškového cukru, 200   zobraziť celý recept…

NašeRecepty.sk – Vaša kuchárka na internete



recept varenie jedlo pečenie jedlo chutné pizza bezmäsité dobré návod bravčové krém ryby polievka zaváraniny šalát koláč dezert zákusok pomazánka kuchár ovocie špagety cestoviny palacinky