Zelené lusky na cesnaku

Potrebujeme: 1 kg zelených luskov 5-6 strúčikov cesnaku 2 cibule soľ korenie olej prípadne syr na posypanie Ako na to: Zelené lusky očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, osmažíme, pridáme lusky, soľ, koreniny. Dusíme domäkka, napokon pridáme pretlačený cesnak. Prílohou môžu byť varené zemiaky, toasty. Hotové zelené   zobraziť celý recept…

Párky v lístkovom ceste

Suroviny: lístkové cesto , párky , tvrdý syr , žľtok , soľ Lístkové cesto rozvaľkáme,posypeme strúhaným syrom a preložíme z prava do ľava a z hora dole. Znova rozvaľkáme,pokrájame na štvorce asi 5 krát 5cm. Do každého štvorca dáme kúsok párku a zabalíme v tvare pirôška. Potrieme rozšlahaným žľtkom zmiešaným so soľou. Dáme upiecť do   zobraziť celý recept…

NašeRecepty.sk – Vaša kuchárka na internete



recept varenie jedlo pečenie jedlo chutné pizza bezmäsité dobré návod bravčové krém ryby polievka zaváraniny šalát koláč dezert zákusok pomazánka kuchár ovocie špagety cestoviny palacinky