Aljašská treska so špenátom

Potrebné ingrediencie: 800 g filé z aljašskej tresky, 2–3 lyžice citrónovej šťavy, 750 g malých nových zemiakov, 200 ml oleja, 750 g špenátových listov, 300 g hríbov, 1–2 strúčiky cesnaku, 4 lyžice hladkej múky, 200 ml šľahačky, 2 vajcia, 1 citrón, mleté čierne korenie, soľ Filé pokvapkáme citrónovou šťavou, posolíme a necháme stáť. Medzitým uvaríme   zobraziť celý recept…

Morčacie rezne v sezamovom cestíčku so špargľou

Potrebujeme: 60 dkg morčacie prsia, 10 dkg hladká múka, 8 tyčiniek špargli (nakladaná alebo varená), 2 vajíčka, štipka bazalky, soľ, olej, 4 lyžice sezamových semienok, 4 lyžice mlieka Morčacie rezne zľahka rozklepeme cez fóliu. Posolíme, okoreníme bazalkou a do nich zabalíme špargľu nakrájanú na menšie kusy. Spojíme ich ihlou, ktorú pred podávaním vyberieme. Pripravíme si   zobraziť celý recept…

Perníkový koláč s mandľami

Ingrediencie: 4OO g hladkej múky, 3OO g práškového cukru, 2 dl oleja, perníkový prášok, 2 vajcia, 5O g hrozienok, PL škorice, PL sódy, 5O g mandlí, 1/2 l mlieka Všetko (okrem hrozienok a mandlí) dôkladne vymiešame, nakoniec pridáme hrozienka. Cesto vylejeme na vymastený pomúčený plech. Celé husto posypeme mandľami a pečieme 3O-4O minút vo vyhriatej   zobraziť celý recept…

NašeRecepty.sk – Vaša kuchárka na internete



recept varenie jedlo pečenie jedlo chutné pizza bezmäsité dobré návod bravčové krém ryby polievka zaváraniny šalát koláč dezert zákusok pomazánka kuchár ovocie špagety cestoviny palacinky