Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /nfsmnt/hosting2_1/4/0/4081ca30-e735-409c-abd0-1dc98cb67069/fmg.sk/web/recepty/wp-content/themes/theme1194/single.php on line 16

Baraní guláš

Na prípravu potrebujeme: 800 g baranieho stehna,
100 g bravčovej masti,
1 väčšia cibuľa,
rasca ,
2 strúčiky cesnaku,
mletá červená paprika,
700 g zemiakov ,
4 zelené papriky ,
4 paradajky ,

mleté čierne korenie,
soľ

Mäso umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a na masti

za stáleho miešania opražíme.

Pridáme nakrájanú cibuľu, rascu, cesnak, mletú červenú papriku, korenie.

Niekoľko minút dusíme a potom podlejeme vodou tak, aby bolo mäso prikryté.

Osolíme a na miernom ohni varíme asi 1 1/2 hodiny.

Keď je mäso polomäkké, pridáme na kocky pokrájané zemiaky, papriky a paradajky.

Ak treba, podlejeme ešte vodou.

Dovaríme domäkka.

Podávame s chlebom.




Loading Facebook Comments ...