Tuniaková pomazánka na iný spôsob

Potrebné ingrediencie: 2 konzervy sendvičového tuniaka vo vlastnej šťave, 2 lyžice Ramy, 1 obdĺžníky taveného syra, 2 vajcia uvarené natvrdo, 1 jemne pokrájaná cibuľa, soľ, citrónová šťava, podľa chuti 2 či viac lyžičiek francúzskej (ostré) horčice. Ramu a tavený syr vyšľaháme elektrickým šľahačom do peny. Z tuniaka zlejeme šťavu, pridáme jej do misy a zašľaháme.   zobraziť celý recept…

Tipy a triky v kuchyni: Cesnak

Cesnak je nepostrádateľnou súčasťou celej rady jedál. Pochádza vraj zo strednej Ázie. Prisudzuje sa mu mnoho liečivých účinkov, v minulosti sa používal aj na zaháňanie zlých duchov. V každom prípade je ale cesnak chutnou a aromatickou surovinou. Poradíme vám, ako ho najlepšie spracovať. Krok 1. Zastrčte palec ruky opatrne do prostriedku palice cesnaku a rozdeľte   zobraziť celý recept…

Kura

Potrebujeme: 1 kurča, rasca, rastlinné maslo, soľ, 4dcl čierne pivo Kura dáme do pekáča, posolíme (viac ako obyčajne), posypeme rascou(podobne ako soľ dáme aj rasce viac), podlejeme 1 dcl vody, prikryjeme a dáme piecť do rúry . Po 25 minútach keď je kurča už pekne nafúknuté, podlejeme ho 4 dcl piva a dáme ešte na   zobraziť celý recept…

NašeRecepty.sk – Vaša kuchárka na internete



recept varenie jedlo pečenie jedlo chutné pizza bezmäsité dobré návod bravčové krém ryby polievka zaváraniny šalát koláč dezert zákusok pomazánka kuchár ovocie špagety cestoviny palacinky